Archive

Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Avui

MATI DE SILENCI I REFLEXIÓ.

Fraternitat Santa Clara Ctra. Santa Coloma, 0, Vilobí d'Onyar, Girona

Espiritualitat significa: l'esperit que dóna força al que vius, l'entusiasme o la inspiració que determina les teves opcions, que qualifica les teves decisions...vine pot ser una nova oportunitat per apropar-te a tu, a Déu, a la Vida.

recés d’advent

Fraternitat Santa Clara Ctra. Santa Coloma, 0, Vilobí d'Onyar, Girona

Diumenge 1 de desembre a 2/4 de 5 de la tarda, recés d'advent de les parròquies de l'arxiprestat Farners-Monseny. En acabar la reflexió pregària de Vespres amb les Germanes de la Fraternitat, i seguidament compartir fratern.

Vetlla de l’immaculada

Fraternitat Santa Clara Ctra. Santa Coloma, 0, Vilobí d'Onyar, Girona

VETLLA DE L’MMACULADA, dissabte 7 de desembre a les 20’15.  Un temps per viure la fe, per pregar, per escoltar...! Compartim un temps amb Maria a través de la pregària, el silenci, el cant, mentre esperem el naixement de Jesús el seu Fill... Us esperem!

MATI DE SILENCI I REFLEXIÓ

Fraternitat Santa Clara Ctra. Santa Coloma, 0, Vilobí d'Onyar, Girona

REFLEXIÓ EN GRUP-TEMPS PERSONAL- PREGÀRIA EN GRUP

Mati de silenci i reflexió

Per copsar amb tota la seva grandesa el missatge de la misericòrdia, res millor, potser, que aprofundir la paràbola del Pare misericordiós...“els meus pensaments no són els vostres pensaments, ni els vostres camins són els meus camins” (Is 55, 8). Aquesta és la proposta per...

mati de silenci i reflexió

La "pau veritable té per fonament el perdó" Aquesta serà la proposta de reflexió i pregària per la propera trobada Si voleu compartir amb nosaltres la celebració de l’Eucaristia i laudes 9 del matí. Gratuït i obert a tothom Cal apuntar-se: info@clarisas.cat Data límit: Dijous...

PREGUEM PER LA PAU

Cada Dimecres de 18'30 a les 19'30 preguem per la pau. Pot unir-te en qualsevol moment i si no, disposes d'aquest temps, prega en qualsevol moment de la teva Jornada. Como personas habitantes de nuestro mundo, "debemos convivir unos con otros y procurar cada uno...

DIMECRES DE CENDRA

Dimecres 2 de març "Imposició de la cendra". A 2/4 de 9 del matí. Iniciem el temps de Quaresma.

UN COR FORMAT PER L’ESCOLTA

  Un cor que escolta! Avui amb el cant de Vespres iniciem tres dies de reflexió i interiorització de l'experiència espiritual de Santa Clara,  per arribar a coneixer més i millor la "nostra vocació"

Festa de Santa Clara d’Assís

“El seu testimoni ens mostra quant deu l'Església a dones valentes i plenes de fe com ella, capaces de donar un impuls decisiu per a la renovació de l'Església.”