Grup de Reflexió i silenci

Grup de Reflexió i silenci

DISSABTE  9 DE NOVEMBRE DEL 2019

De nou el petit grup de reflexió ens varen trobar per parlar, reflexionar i pregar. Aquesta vegada la proposta girà entorn de l’Espiritualitat Franciscana.

Què caracteritza la espiritualitat sana i veritable?  L’espiritualitat ha de transformar interiorment la persona, d’alguna manera a de capgirar els valors o crear-los…Si l’espiritualitat no canvià el nostre cor, no és ESPIRITUALITAT.

L’espiritualitat sempre és vida i la vida és transformació i creixement constant…

Què és l’Espiritualitat?

Espiritualitat significa: l’esperit que dóna sentit,  o l’inspiració que determina les accions i condiciona les opcions personals.

Viure inspirades per l’espiritualitat de Francesc i Clara d’Assís significa deixar que  inspiri la vida el mateix Esperit que va moure la vida d’aquestes dues persones, que no és altre que l’Esperit de Jesús de Natzaret. Deixar que sigui “aquest Esperit” qui habiti l’ interioritat personal deriva en un forma de viure la quotidianitat apassionada i feliçment, perquè és el moment concret que Déu ens dóna a cada persona per a recrear la vida…

Per cloure l’estona de reflexió i situar-nos en l’actualitat i en la nostra realitat centrarem la pregària final en una realitat molt humana i molt necessària per viure feliç: “els somnis” . Totes i tots tenim somnis i mantenir viu el somni de Déu per cada cor, és mantenir viu el nostre somni personal.

Comparteix-ho!