Jornada mundial de la Vida Consagrada 2020

Jornada mundial de la Vida Consagrada 2020

Des de fa 24 anys, el dia 2 de febrer, festa de la Presentació de Jesús al temple, l’Església ens convida a la celebració de la Jornada Mundial de la Vida Consagrada. La simbologia d’aquesta festa litúrgica és la llum. Entre moltes altres coses, la llum és signe de la presència de Déu enmig del seu poble. I a una porció d’aquest poble el Senyor li demana una missió: ser llum de les nacions perquè la seva salvació arribi d’un cap a l’altre de la terra. (Is 49, 3. 5-6).

Per a les persones que fem de l’Evangeli la nostra forma d’estar presents en la societat actual, Déu és llum i esperança. Cercar al Senyor en la quotidianitat i compartir amb Ell el nostre camí i destí, respondre des del cor a la seva crida, omple el nostre ésser de consagrades. Per aquesta raó, la vida consagrada, en totes les seves dimensions, – oració, compartir, evangelització…- és missatgera d’esperança, ja que el Senyor és la llum que l’il·lumina i l’acompanya!.

El nostre món està necessitat de bones notícies, i aquesta bona notícia és l’Evangeli de nostre Senyor Jesucrist, que omple la vida d’esperança i el cor d’il·lusió…

No oblideu fer una pregària per nosaltres. Gràcies!

Comparteix-ho!